MOCK EXAMS (Simulacions d’exàmens de FCE y CAE)

Com a complement del curs de preparació per als exàmens d’ FCE i CAE, oferim als nostres alumnes simulacions reals dels exàmens realitzats per la Universitat de Cambridge. Aquestes simulacions tenen en compte les diferents parts de l’examen: Reading, Use of English, listening, writing i Speaking tant de FCE com CAE .

Aquestes proves es fan en divendres i dissabte perquè no interfereixin les classes setmanals. Els materials que utilitzem són els materials publicats destinats a fer aquest tipus de simulacions perquè sigui el més real possible. A més, el rigor i serietat amb que els fem proporcionen a l’alumnat l’entorn psicològic que es trobaran el dia de l’examen real i d’aquesta manera l’alumne estarà preparant-se no tan sols acadèmicament sinó anímicament per afrontar la prova.

Realitzem aquestes simulacions durant tot el curs escolar, intensificant-les en el tercer trimestre amb la finalitat que els alumnes que es vulguin presentar a final de curs ho puguin fer amb més seguretat.

També fem un curs intensiu de mocks durant el mes de juliol destinats als alumnes que es vulguin presentar a final de juliol.