(FCE) Curs Trimestral Mock Exams

con No hay comentarios
Simulació real d’un exàmen de B2 FIRST de Cambridge a CECOM

Us presentem el nou curs d’exàmens de simulació FCE, enfocat principalment per a aquells alumnes que estan en la seva etapa més avançada del nivell B2 (FCE).
L’objectiu del curs és el de preparar als nostres alumnes perquè afrontin la prova final de Cambridge amb garanties d’aprovar.

En què consisteix?

El curs de Mock Exams és un curs de 40 hores que tindrà lloc cada trimestre. L’objectiu primordial d’aquest curs és que els alumnes siguin capaços de treballar sota la pressió que suposa una prova real de Cambridge.

Gràcies als resultats obtinguts amb les proves, podrem aconsellar a l’estudiant sobre les possibilitats que té de superar aquesta prova. Amb aquest curs, els alumnes seran capaços d’ampliar en gran mesura les seves probabilitats d’aprovar el test. A més, al final del trimestre es lliurarà un informe amb una recomanació sobre la prova final per part del docent.

Per a aquells alumnes que vulguin presentar-se a l’examen, CECOM ofereix assessorament amb la inscripció a l’examen de manera gratuïta.

Objectius del curs

  • Preparar exàmens reals de Cambridge, la qual cosa inclou tenir en compte la durada, estructura i objectius reals de la prova, això els ajudarà a veure de manera directa el repte que suposa una prova de Cambridge. D’aquesta manera, assegurar-nos que guanyen la confiança necessària perquè la prova no els suposi un repte major.
  • Menys enfocament en la teoria i més en la pràctica, atès que l’examen és merament pràctic.
  • Es farà “flipped grammar”, que és un concepte de gramàtica diferent: s’explicaran els temes sobre els quals sorgeixin problemes en les proves per a reforçar dificultats específiques. Els resultats de les proves ens ajudaran per a fer focus en aquelles àrees que requereixen més atenció.
  • Garantir que els candidats millorin la seva capacitat en les cinc competències de l’examen: ús de l’anglès, lectura, escriptura, oïda i conversa. Així ens assegurem que els candidats aprenen amb eficàcia allò que es trobaran i com bregar amb això, perquè no es trobin amb cap sorpresa.

A què esperes per aconseguir el teu títol? Ara és el moment!

Dejar un comentario